Team: Ervaren en gekwalificeerd

Het team van Mondhygiëne Praktijk Drunen bestaat uit twee ervaren en gekwalificeerde mondhygiënisten: Annet Sipkema en Sabine Klomp.

Zowel Annet als Sabine zijn lid van de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM), lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en van het Ivoren Kruis. Daarnaast zijn ze ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en aangesloten bij een intercollegiale overleggroep van mondhygiënisten in de regio.

Annet Sipkema

Annet Sipkema

De basis: kwalitatief goede mondzorg
"In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht en in 1998 ben ik mijn eigen praktijk in Drunen gestart. Om mijn vakkennis te verruimen heb ik in 2004 de Post HBO-opleiding kindertandverzorging afgerond. Het leveren van kwalitatief goede mondzorg is voor mij de basis. Daarom houd ik mijn kennis up-to-date door het volgen van cursussen, het bijwonen van congressen en het lezen van vakliteratuur.

Tijd en aandacht
Ik neem de tijd om u rustig uit te leggen wat het behandelplan is en wat u precies kunt verwachten. Ik doe er alles aan om een aangename sfeer te creëren en te zorgen dat uw behandeling ontspannen verloopt.

Kinderen bewust maken
Wie op jonge leeftijd bewust wordt gemaakt van goede mondzorg heeft daar op latere leeftijd profijt van. Als moeder van vier kinderen begrijp ik dat het soms lastig is om uw kinderen continu te wijzen op het goed verzorgen van hun gebit. Ik kan kinderen helpen met tips op gaatjes te voorkomen. Kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen stel ik op hun gemak en maak ik vertrouwd met de omgeving van de praktijk."

Sabine Klomp

Sabine Klomp

Vakmanschap
"Ik ben in 2004 afgestudeerd als mondhygiëniste en sindsdien onafgebroken in het vak werkzaam. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van een groepspraktijk naar de kleinschalige praktijk van Annet. Wat ik belangrijk vind, is uiteraard de kwaliteit van de behandeling. U moet erop kunnen vertrouwen dat u met een brandschone mond en goed geïnformeerd de praktijk verlaat.

Inleven en meedenken
Daarnaast vind ik het minstens zo belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Ik probeer me in u te verplaatsen en denk graag mee in oplossingen in plaats van te zeggen wat u wel of niet moet doen.

Pietje precies met humor
Ik vind het leuk om van patiënten terug te horen dat ze mijn rustige werkhouding en nuchtere, no-nonsense mentaliteit waarderen. Daarnaast ben ik een pietje precies, neem mijn werk heel serieus maar vind het heel fijn om dit af en toe met een dosis humor te brengen."