Over Mondhygiëne Praktijk Drunen

Na het afronden van de opleiding Mondhygiëne aan de Hogeschool van Utrecht op 4 juli 1996 ben ik in diverse praktijken werkzaam geweest.

Op 1 september 1998 ben ik in Drunen mijn eigen praktijk gestart, dit was destijds binnen de praktijk van tandarts Julicher. Sinds 2020 is dit binnen de praktijk van tandarts Re.

Sinds september 2012 is ons vakkundige en gezellige team verdubbeld met de komst van Sabine Klomp.

Bij Mondhygiëne Praktijk Drunen is de verzorging van uw gebit in uitstekende handen. Wij richten ons op het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen en het genezen van tandvleesaandoeningen. Onze ambitie is: patiënten -van jong tot oud- de allerbeste mondzorg bieden. Al meer dan 25 jaar werken wij vanuit een vertrouwd adres in het centrum van Drunen.

Gekwalificeerde mondhygiënisten

Specialisme kindertandverzorging

Bijna 50 jaar ervaring

Röntgenfoto’s, verdoven en vullen zonder verwijzing

Deskundig team

Ons team bestaat uit twee gedreven, ervaren en gekwalificeerde mondhygiënisten. Wij brengen uw persoonlijke mondsituatie in kaart, voeren professionele gebitsreiniging uit en geven voorlichting over hoe u uw mond fris en gezond houdt. Achter de schermen werken we continu aan de kwaliteit van onze mondzorg. Wij volgen regelmatig cursussen en doen onderzoek naar de tevredenheid van onze patiënten.

Persoonlijk

Uw korte en lange termijnbehoeften staan bij onze praktijk voorop. Wij nemen ruim de tijd om u uit te leggen welke behandeling nodig is om uw gebit weer gezond te maken. Tijdens de behandelingen zorgen wij ervoor dat u zich op uw gemak voelt.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Ervaren en gekwalificeerd

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM), lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en van het Ivoren Kruis. Daarnaast zijn we lid van het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en aangesloten bij een intercollegiale overleggroep van mondhygiënisten in de regio.

Annet Sipkema

Annet Sipkema

De basis: kwalitatief goede mondzorg
"In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht en in 1998 ben ik mijn eigen praktijk in Drunen gestart. Om mijn vakkennis te verruimen heb ik in 2004 de Post HBO-opleiding kindertandverzorging afgerond. Het leveren van kwalitatief goede mondzorg is voor mij de basis. Daarom houd ik mijn kennis up-to-date door het volgen van cursussen, het bijwonen van congressen en het lezen van vakliteratuur.

Tijd en aandacht
Ik neem de tijd om u rustig uit te leggen wat het behandelplan is en wat u precies kunt verwachten. Ik doe er alles aan om een aangename sfeer te creëren en te zorgen dat uw behandeling ontspannen verloopt.

Kinderen bewust maken
Wie op jonge leeftijd bewust wordt gemaakt van goede mondzorg heeft daar op latere leeftijd profijt van. Als moeder van vier kinderen begrijp ik dat het soms lastig is om uw kinderen continu te wijzen op het goed verzorgen van hun gebit. Ik kan kinderen helpen met tips om gaatjes te voorkomen. Kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen stel ik op hun gemak en maak ik vertrouwd met de omgeving van de praktijk."

Sabine Klomp

Sabine Klomp

Vakmanschap
"Ik ben in 2004 afgestudeerd als mondhygiëniste en sindsdien onafgebroken in het vak werkzaam. In 2012 heb ik de overstap gemaakt van een groepspraktijk naar de kleinschalige praktijk van Annet. Wat ik belangrijk vind, is uiteraard de kwaliteit van de behandeling. U moet erop kunnen vertrouwen dat u met een brandschone mond en goed geïnformeerd de praktijk verlaat.

Inleven en meedenken
Daarnaast vind ik het minstens zo belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Ik probeer me in u te verplaatsen en denk graag mee in oplossingen in plaats van te zeggen wat u wel of niet moet doen.

Pietje precies met humor
Ik vind het leuk om van patiënten terug te horen dat ze mijn rustige werkhouding en nuchtere, no-nonsense mentaliteit waarderen. Daarnaast ben ik een pietje precies. Ik neem mijn werk heel serieus, maar vind het heel fijn om dit af en toe met een dosis humor te brengen."